Brain Fuel Academy

Wil je beter leren brainstormen? Wil je Brain Fuel optimaal benutten? We bieden trainingen aan om je te helpen begrijpen hoe jij de perfecte brainstorm kunt opzetten met behulp van Brain Fuel. Ontdek hieronder de mogelijkheden of stuur ons een e-mail op [email protected] als je iets handgemaakt nodig hebt.

Gratis Webinar

Wil je meer weten van Brain Fuel? Schijf je dan in voor onze gratis webinar over creatief denken onder leiding van een Brain Fuel facilitator. In een uur presenteert Friso Visser hoe creatief denken werkt en hoe jij hier alles uit kunt halen met Brain Fuel.

Skill levelBeginner
Duur1 uur

Meer informatie

Keynotes

Wil jij presentaties op hoog niveau die niet alleen jou en je team, maar je hele bedrijf of event inspireren? Dat kan! Je kunt een keynote voor je bedrijf bij ons boeken van creatief denker en medeoprichter van Brain Fuel; Friso Visser.

Skill levelBeginner
Duur1 - 1,5 uren

Meer informatie

Toolkit training

De Toolkit training werkt volgens een kijk-ons-eens-en-doe-het-dan-zelf aanpak. In deze training ontdek je de basisregels van brainstormen, de populairste Brain Fuel technieken, hoe werkbladen je output verhogen én leer je hoe je al die ideeën omtovert tot actiepunten.

Skill levelBeginner / Gemiddeld
Duur3 uren
Groepsgrootte3 tot 10 deelnemers

Meer informatie

Brain Fuel facilitator training

Als je een volwaardige Brain Fuel-facilitator wilt worden, dan is er meer te leren dan alleen de methodes. In twee dagen zullen we je veranderen in een brainstormexpert en een Brain Fuel-facilitator.

Skill levelGemiddeld / Expert
Duur2 dagen

Meer informatie